Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Корпоративни Идентитет

Territoria Festival

Корпоративни Идентитет Идентитет 8. фестивала савремене уметности "Территориа". Фестивал представља оригинална и експериментална дела савремене уметности у различитим жанровима. Задатак је био да брендира идентитет фестивала и развија интересовање за њега код његове циљне публике, да створи организациону структуру која је лако прилагодљива новим темама. Основна идеја била је интерпретација савремене уметности као другачије перспективе света. Тако се појавио слоган „Уметност из другачије перспективе“ и његова графичка реализација.

Име пројекта : Territoria Festival, Име дизајнера : Oxana Paley, Име клијента : Festival ‘Territory’.

Territoria Festival Корпоративни Идентитет

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.