Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Бочни Сто

Chezca

Бочни Сто Цхезца је бочни сто који вам помаже да скупите све предмете који иначе стоје около док радите. Дизајниран за мале просторе, заузима минималан простор и може се поставити било где у кући. Дјелује као средиште за све мале предмете и уређаје који све чине на видику и при руци. Има горњу површину за ситне предмете, предњу површину за чување часописа и лаптопа током пуњења, и задњу скривену локацију за чување ВИФИ рутера и организовање каблова. Цхезца такође нуди неколико утичница које се могу појединачно извући или дискретно објесити са стране када се не користе.

Име пројекта : Chezca, Име дизајнера : Andrea Kac, Име клијента : KAC Taller de Diseño.

Chezca Бочни Сто

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.