Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Бочни Сто

Chezca

Бочни Сто Цхезца је бочни сто који вам помаже да скупите све предмете који иначе стоје около док радите. Дизајниран за мале просторе, заузима минималан простор и може се поставити било где у кући. Дјелује као средиште за све мале предмете и уређаје који све чине на видику и при руци. Има горњу површину за ситне предмете, предњу површину за чување часописа и лаптопа током пуњења, и задњу скривену локацију за чување ВИФИ рутера и организовање каблова. Цхезца такође нуди неколико утичница које се могу појединачно извући или дискретно објесити са стране када се не користе.

Име пројекта : Chezca, Име дизајнера : Andrea Kac, Име клијента : KAC Taller de Diseño.

Chezca Бочни Сто

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајнер дана

Најбољи светски дизајнери, уметници и архитекте.

Добар дизајн заслужује велико признање. Свакодневно нам је драго што имамо дивне дизајнере који стварају оригиналан и иновативан дизајн, невероватну архитектуру, стилски моду и креативну графику. Данас вам представљамо једног од највећих светских дизајнера. Погледајте данас награђивани дизајнерски портфељ и добијте своју свакодневну инспирацију за дизајн.