Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Брендови Исламског Идентитета

Islamic Identity

Брендови Исламског Идентитета Концепт пројекта брендирања који истиче хибрид исламске традиционалне украсе и савременог дизајна. Како је клијент био везан за традиционалне вредности, а ипак га је занимао савремени дизајн. Дакле, пројекат се заснивао на два основна облика; круг и квадрат. Ови облици коришћени су за истицање контраста између комбиновања традиционалних исламских узорака и савременог дизајна. Свака јединица у узорку употребљена је једном да би се идентитету пружила софистицирана манифестација. Сребрна боја је коришћена за наглашавање савременог изгледа.

Име пројекта : Islamic Identity, Име дизајнера : Lama, Rama, and Tariq Ajinah, Име клијента : Lama Ajeenah.

Islamic Identity Брендови Исламског Идентитета

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.