Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Брендови Исламског Идентитета

Islamic Identity

Брендови Исламског Идентитета Концепт пројекта брендирања који истиче хибрид исламске традиционалне украсе и савременог дизајна. Како је клијент био везан за традиционалне вредности, а ипак га је занимао савремени дизајн. Дакле, пројекат се заснивао на два основна облика; круг и квадрат. Ови облици коришћени су за истицање контраста између комбиновања традиционалних исламских узорака и савременог дизајна. Свака јединица у узорку употребљена је једном да би се идентитету пружила софистицирана манифестација. Сребрна боја је коришћена за наглашавање савременог изгледа.

Име пројекта : Islamic Identity, Име дизајнера : Lama, Rama, and Tariq Ajinah, Име клијента : Lama Ajeenah.

Islamic Identity Брендови Исламског Идентитета

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.