Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Подно Седиште

Fractal

Подно Седиште Инспириран оригами-ом, Фрацтал гледа кроз набора и набора како би створио флексибилну површину која се прилагођава нашем телу и нашим активностима на брз и једноставан начин. То је сједиште филца четвртастог облика које не укључује појачања или додатну потпору, само својом технологијом може подржати наше тијело када се одмарамо. Омогућује многе намене: као торбу, седиште, лежаљку, а како је то модул, може се саставити са другима како би се створило много различитих конфигурација просторија.

Име пројекта : Fractal, Име дизајнера : Andrea Kac, Име клијента : KAC Taller de Diseño.

Fractal Подно Седиште

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.