Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Подно Седиште

Fractal

Подно Седиште Инспириран оригами-ом, Фрацтал гледа кроз набора и набора како би створио флексибилну површину која се прилагођава нашем телу и нашим активностима на брз и једноставан начин. То је сједиште филца четвртастог облика које не укључује појачања или додатну потпору, само својом технологијом може подржати наше тијело када се одмарамо. Омогућује многе намене: као торбу, седиште, лежаљку, а како је то модул, може се саставити са другима како би се створило много различитих конфигурација просторија.

Име пројекта : Fractal, Име дизајнера : Andrea Kac, Име клијента : KAC Taller de Diseño.

Fractal Подно Седиште

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.