Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Продавница

Family Center

Продавница Постоји неколико разлога због којих сам заградио дугачки (30 метара) предњи зид. Прво, било је то што је надморска висина постојеће зграде била заиста непријатна, и нисам имао дозволу да је додирнем! Друго, затварајући предњу фасаду, стекао сам унутра 30 метара зида. Према мојој дневној студији опсервационе статистике, већина купаца одлучила је да уђе у продавницу само из радозналости и да види шта се догађа иза ове фасаде Радознали облици.

Име пројекта : Family Center, Име дизајнера : Ali Alavi, Име клијента : Ali Alavi design.

Family Center Продавница

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.