Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Столна Лампа

M.T.F. ( My True Friend)

Столна Лампа Јединственост МТФ (Ми Труе Фриенд) лампе у облику пса је та што, прво, може да стане на готово сваки декор, од веселе, топле дечије собе и завршавајући хладном службеном канцеларијом. Друго, има јединствену комбинацију материјала - дрво, пластика, метал, стакло која ствара фузијски стил. Трећа јединствена карактеристика је да не могу све лампе да имају окретни крак са 360 степени и да се слободно нагињу из било ког угла. Такође, наша лампа пружа могућност чврстог фиксирања удобним ергономским бравама.

Име пројекта : M.T.F. ( My True Friend), Име дизајнера : Taras Zheltyshev, Име клијента : Fiat Lux.

M.T.F. ( My True Friend) Столна Лампа

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.