Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Столна Лампа

M.T.F. ( My True Friend)

Столна Лампа Јединственост МТФ (Ми Труе Фриенд) лампе у облику пса је та што, прво, може да стане на готово сваки декор, од веселе, топле дечије собе и завршавајући хладном службеном канцеларијом. Друго, има јединствену комбинацију материјала - дрво, пластика, метал, стакло која ствара фузијски стил. Трећа јединствена карактеристика је да не могу све лампе да имају окретни крак са 360 степени и да се слободно нагињу из било ког угла. Такође, наша лампа пружа могућност чврстог фиксирања удобним ергономским бравама.

Име пројекта : M.T.F. ( My True Friend), Име дизајнера : Taras Zheltyshev, Име клијента : Fiat Lux.

M.T.F. ( My True Friend) Столна Лампа

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајнерска легенда дана

Легендарни дизајнери и њихови награђивани радови.

Легенде дизајна су изузетно познати дизајнери који својим светим дизајном чине наш свет бољим местом. Откријте легендарне дизајнере и њихове иновативне дизајне производа, оригинална уметничка дела, креативну архитектуру, изванредне модне дизајне и стратегије дизајна. Уживајте и истражите оригинална дизајнерска дела награђиваних дизајнера, уметника, архитеката, иноватора и брендова широм света. Одушевите креативним дизајном.