Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
То Је Зидни Вц Пан

SEREL Purity

То Је Зидни Вц Пан Док чистоћа ВЦ шкољке улази у доминацију меких прелаза, она такође оставља једноставне и минималне ветри у окружењу. Не само да утиче на свог корисника својом естетиком, већ се сусреће са чистоћом и невиношћу и поштује природу. Општи приступ у дизајнирању седишта прекривача седишта са механизмом за закључавање, тоалетним седиштима ВЦ-а, су контролни тастери који се убацују у унутрашњи део навлаке. Дугмад са којима корисник контактира постављају се на подручја која су најтеже запрљана, па то пружа додатну предност у погледу хигијене.

Име пројекта : SEREL Purity, Име дизајнера : SEREL Seramic Factory, Име клијента : Matel Hammadde San. ve Tic A.S Serel Sanitary Factory.

SEREL Purity То Је Зидни Вц Пан

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.