Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
То Је Зидни Вц Пан

SEREL Purity

То Је Зидни Вц Пан Док чистоћа ВЦ шкољке улази у доминацију меких прелаза, она такође оставља једноставне и минималне ветри у окружењу. Не само да утиче на свог корисника својом естетиком, већ се сусреће са чистоћом и невиношћу и поштује природу. Општи приступ у дизајнирању седишта прекривача седишта са механизмом за закључавање, тоалетним седиштима ВЦ-а, су контролни тастери који се убацују у унутрашњи део навлаке. Дугмад са којима корисник контактира постављају се на подручја која су најтеже запрљана, па то пружа додатну предност у погледу хигијене.

Име пројекта : SEREL Purity, Име дизајнера : SEREL Seramic Factory, Име клијента : Matel Hammadde San. ve Tic A.S Serel Sanitary Factory.

SEREL Purity То Је Зидни Вц Пан

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајнерски интервју дана

Интервјуи са свјетски познатим дизајнерима.

Прочитајте најновије интервјуе и разговоре о дизајну, креативности и иновацијама између новинара за дизајн и светски познатих дизајнера, уметника и архитеката. Погледајте најновије дизајнерске пројекте и награђиване дизајне познатих дизајнера, уметника, архитеката и иноватора. Откријте нове увиде о креативности, иновацијама, уметности, дизајну и архитектури. Сазнајте о дизајнерским процесима сјајних дизајнера.