Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Декор Боца

Lithuanian vodka Gold. Black Edition

Декор Боца Златна вотка Голд. Блацк Едитион ”наследила је свој ексклузивни изглед из литванске народне уметности. Ромбови и јагодице, комбиновани од малих квадрата, врло су чести обрасци у литванској народној уметности. Иако су референце на ове националне мотиве добиле модерније облике - мистериозни прошли одрази трансформисани су у модерну уметност. Превладавајућа златна и црна боја наглашавају изузетан процес филтрације вотке кроз угљен и златне филтере. То је оно што чини „литванско вотко злато“. Блацк Едитион ”тако њежно и кристално чисто.

Име пројекта : Lithuanian vodka Gold. Black Edition, Име дизајнера : Asta Kauspedaite, Име клијента : Stumbras.

Lithuanian vodka Gold. Black Edition Декор Боца

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.