Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Декор Боца

Lithuanian vodka Gold. Black Edition

Декор Боца Златна вотка Голд. Блацк Едитион ”наследила је свој ексклузивни изглед из литванске народне уметности. Ромбови и јагодице, комбиновани од малих квадрата, врло су чести обрасци у литванској народној уметности. Иако су референце на ове националне мотиве добиле модерније облике - мистериозни прошли одрази трансформисани су у модерну уметност. Превладавајућа златна и црна боја наглашавају изузетан процес филтрације вотке кроз угљен и златне филтере. То је оно што чини „литванско вотко злато“. Блацк Едитион ”тако њежно и кристално чисто.

Име пројекта : Lithuanian vodka Gold. Black Edition, Име дизајнера : Asta Kauspedaite, Име клијента : Stumbras.

Lithuanian vodka Gold. Black Edition Декор Боца

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.