Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Двоструки Умиваоник

4Life

Двоструки Умиваоник 4Лифе Двоструки умиваоник заузима своје место у купатилима са чврстом формом и функционалном употребом. Умиваоник је дизајниран тако да пружа могућност свом кориснику да истовремено користи производ као јединствени и двоструки умиваоник. У појединачној употреби базена, производ пружа велику површину полица; код двоструке употребе базена, полица се отказује и формира се нови умиваоник и на тај начин умиваоник могу користити две особе истовремено. Ако откажете аспект полица, полица која се више не користи може се употријебити као полица у купаонском намјештају с монтажним елементима који се дају на захтјев.

Име пројекта : 4Life, Име дизајнера : SEREL Seramic Factory, Име клијента : Matel Hammadde San. ve Tic A.S.

4Life Двоструки Умиваоник

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.