Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Двоструки Умиваоник

4Life

Двоструки Умиваоник 4Лифе Двоструки умиваоник заузима своје место у купатилима са чврстом формом и функционалном употребом. Умиваоник је дизајниран тако да пружа могућност свом кориснику да истовремено користи производ као јединствени и двоструки умиваоник. У појединачној употреби базена, производ пружа велику површину полица; код двоструке употребе базена, полица се отказује и формира се нови умиваоник и на тај начин умиваоник могу користити две особе истовремено. Ако откажете аспект полица, полица која се више не користи може се употријебити као полица у купаонском намјештају с монтажним елементима који се дају на захтјев.

Име пројекта : 4Life, Име дизајнера : SEREL Seramic Factory, Име клијента : Matel Hammadde San. ve Tic A.S.

4Life Двоструки Умиваоник

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.