Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Купаонски Намештај

Sott'Aqua Marino

Купаонски Намештај Колекција Сотт'Акуа Марино са својим креативним детаљима о подводном свету до купатила нуди луксуз дизајнирања сопственог купатила користећи широк спектар могућности модулације. Сот'Акуа Марино је у могућности да понуди јединствен дизајн дизајн за све купатило са својом флексибилношћу која се користи са једноструким или двоструким ормарићима са судопером. Округло огледало причвршћено на зид вешалицом такође има скривени систем осветљења. Отомански комода од цедра на точковима функционише и као корпа за прање веша.

Име пројекта : Sott'Aqua Marino, Име дизајнера : Isvea Eurasia, Име клијента : ISVEA.

Sott'Aqua Marino Купаонски Намештај

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.