Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Купаонски Намештај

Sott'Aqua Marino

Купаонски Намештај Колекција Сотт'Акуа Марино са својим креативним детаљима о подводном свету до купатила нуди луксуз дизајнирања сопственог купатила користећи широк спектар могућности модулације. Сот'Акуа Марино је у могућности да понуди јединствен дизајн дизајн за све купатило са својом флексибилношћу која се користи са једноструким или двоструким ормарићима са судопером. Округло огледало причвршћено на зид вешалицом такође има скривени систем осветљења. Отомански комода од цедра на точковима функционише и као корпа за прање веша.

Име пројекта : Sott'Aqua Marino, Име дизајнера : Isvea Eurasia, Име клијента : ISVEA.

Sott'Aqua Marino Купаонски Намештај

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајнер дана

Најбољи светски дизајнери, уметници и архитекте.

Добар дизајн заслужује велико признање. Свакодневно нам је драго што имамо дивне дизајнере који стварају оригиналан и иновативан дизајн, невероватну архитектуру, стилски моду и креативну графику. Данас вам представљамо једног од највећих светских дизајнера. Погледајте данас награђивани дизајнерски портфељ и добијте своју свакодневну инспирацију за дизајн.