Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Купаонски Намештај

Sott'Aqua Marino

Купаонски Намештај Колекција Сотт'Акуа Марино са својим креативним детаљима о подводном свету до купатила нуди луксуз дизајнирања сопственог купатила користећи широк спектар могућности модулације. Сот'Акуа Марино је у могућности да понуди јединствен дизајн дизајн за све купатило са својом флексибилношћу која се користи са једноструким или двоструким ормарићима са судопером. Округло огледало причвршћено на зид вешалицом такође има скривени систем осветљења. Отомански комода од цедра на точковима функционише и као корпа за прање веша.

Име пројекта : Sott'Aqua Marino, Име дизајнера : Isvea Eurasia, Име клијента : ISVEA.

Sott'Aqua Marino Купаонски Намештај

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.