Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Купаонски Намештај

Soluzione

Купаонски Намештај Колекција купаонског намештаја Солузионе дизајнирана је на основу идеје стварања иновативних и елегантних решења која чине живот лакшим, мирнијим и изградњу купатила са осећајем личности. Купаонски ормарићи, доступни у три различите величине са ладицама и изборима врата ормара, комбиновани су са умиваоницима како би се редефинисао естетски изглед купаонице. Опционални модул за обешање пешкира са полукружним кругом представља иновативан приступ складиштења пешкира и вешања. Колекција Солузионе доступна у белом и антрацитном лаку у боји нада се да ће понудити иновативна решења за купатило.

Име пројекта : Soluzione, Име дизајнера : Isvea Eurasia, Име клијента : ISVEA.

Soluzione Купаонски Намештај

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.