Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Купаонски Намештај

Soluzione

Купаонски Намештај Колекција купаонског намештаја Солузионе дизајнирана је на основу идеје стварања иновативних и елегантних решења која чине живот лакшим, мирнијим и изградњу купатила са осећајем личности. Купаонски ормарићи, доступни у три различите величине са ладицама и изборима врата ормара, комбиновани су са умиваоницима како би се редефинисао естетски изглед купаонице. Опционални модул за обешање пешкира са полукружним кругом представља иновативан приступ складиштења пешкира и вешања. Колекција Солузионе доступна у белом и антрацитном лаку у боји нада се да ће понудити иновативна решења за купатило.

Име пројекта : Soluzione, Име дизајнера : Isvea Eurasia, Име клијента : ISVEA.

Soluzione Купаонски Намештај

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајнерски интервју дана

Интервјуи са свјетски познатим дизајнерима.

Прочитајте најновије интервјуе и разговоре о дизајну, креативности и иновацијама између новинара за дизајн и светски познатих дизајнера, уметника и архитеката. Погледајте најновије дизајнерске пројекте и награђиване дизајне познатих дизајнера, уметника, архитеката и иноватора. Откријте нове увиде о креативности, иновацијама, уметности, дизајну и архитектури. Сазнајте о дизајнерским процесима сјајних дизајнера.