Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Зидни Вц

Bplus Wall-hung WC with cleaRim system

Зидни Вц Уз иновативни додатак за чишћење, Исвеа трансформира обични ВЦ у Б +, свестран ВЦ који се може користити у јавним тоалетима, као и у приватним купаоницама. Б + ВЦ има мању зидну подлогу у односу на обичан ВЦ. Његова округла компактна форма нуди ефикасну употребу простора. Нови Б + прочишћавајући ВЦ нема обруч. Без скривеног обода, значи да се крвавице једноставно немају где сакрити. Хигијенски дизајн Б + ВЦ-а олакшава чишћење посуде, што смањује потрошњу воде, као и потребу употребе хемијских хемијских супстанци штетних за животну средину.

Име пројекта : Bplus Wall-hung WC with cleaRim system , Име дизајнера : Isvea Eurasia, Име клијента : ISVEA.

Bplus Wall-hung WC with cleaRim system  Зидни Вц

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.