Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Зидни Вц

Bplus Wall-hung WC with cleaRim system

Зидни Вц Уз иновативни додатак за чишћење, Исвеа трансформира обични ВЦ у Б +, свестран ВЦ који се може користити у јавним тоалетима, као и у приватним купаоницама. Б + ВЦ има мању зидну подлогу у односу на обичан ВЦ. Његова округла компактна форма нуди ефикасну употребу простора. Нови Б + прочишћавајући ВЦ нема обруч. Без скривеног обода, значи да се крвавице једноставно немају где сакрити. Хигијенски дизајн Б + ВЦ-а олакшава чишћење посуде, што смањује потрошњу воде, као и потребу употребе хемијских хемијских супстанци штетних за животну средину.

Име пројекта : Bplus Wall-hung WC with cleaRim system , Име дизајнера : Isvea Eurasia, Име клијента : ISVEA.

Bplus Wall-hung WC with cleaRim system  Зидни Вц

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнер дана

Најбољи светски дизајнери, уметници и архитекте.

Добар дизајн заслужује велико признање. Свакодневно нам је драго што имамо дивне дизајнере који стварају оригиналан и иновативан дизајн, невероватну архитектуру, стилски моду и креативну графику. Данас вам представљамо једног од највећих светских дизајнера. Погледајте данас награђивани дизајнерски портфељ и добијте своју свакодневну инспирацију за дизајн.