Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Вишенамјенски Омот

Loop

Вишенамјенски Омот Петља је мултифункционални омотач за вашу гардеробу или за употребу у вашем дому. Петља је 240цмк180цм. Површина и структура текстила из петље је 100% створена руком, користећи технику ручног плетива која датира из више векова. Петљасти текстил је 93 ручно рађених плоча састављених у цјелини како би направили цјелину. Лооп користи 100% премиум аустралијско руно Алпаца. Алпака има мало алергена и осигурава топлину и дисање. Лооп текстил има завесу и облику флексибилности, док му 93 панела осигуравају да је затезна и снажна у перформансама. Петља је израђена од природних, обновљивих и биоразградивих влакана

Име пројекта : Loop, Име дизајнера : Miranda Pereira, Име клијента : Daato.

Loop Вишенамјенски Омот

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.