Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Сунцобран

NI

Сунцобран НИ остварује очекивања од намештаја на начин да он служи не само једној функцији. Иновативно комбинујући сунцобран и баштенску бакљу прилагођену луксузном тржишту, из дана у ноћ радује људе поред лежаљки или уз обалу реке. Помоћу властитог ОТЦ-а за препознавање прста (димер са једним додиром) корисници могу засебно да управљају светлошћу 3-каналног система осветљења. Прихватајући ниско напонски 12В ЛЕД драјвер који ствара мало топлоте, НИ обезбеђује енергетски ефикасно напајање за систем са преко 2000пцс од 0,1В ЛЕД.

Име пројекта : NI , Име дизајнера : Terry Chow, Име клијента : FOXCAT.

NI  Сунцобран

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.