Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Сунцобран

NI

Сунцобран НИ остварује очекивања од намештаја на начин да он служи не само једној функцији. Иновативно комбинујући сунцобран и баштенску бакљу прилагођену луксузном тржишту, из дана у ноћ радује људе поред лежаљки или уз обалу реке. Помоћу властитог ОТЦ-а за препознавање прста (димер са једним додиром) корисници могу засебно да управљају светлошћу 3-каналног система осветљења. Прихватајући ниско напонски 12В ЛЕД драјвер који ствара мало топлоте, НИ обезбеђује енергетски ефикасно напајање за систем са преко 2000пцс од 0,1В ЛЕД.

Име пројекта : NI , Име дизајнера : Terry Chow, Име клијента : FOXCAT.

NI  Сунцобран

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнер дана

Најбољи светски дизајнери, уметници и архитекте.

Добар дизајн заслужује велико признање. Свакодневно нам је драго што имамо дивне дизајнере који стварају оригиналан и иновативан дизајн, невероватну архитектуру, стилски моду и креативну графику. Данас вам представљамо једног од највећих светских дизајнера. Погледајте данас награђивани дизајнерски портфељ и добијте своју свакодневну инспирацију за дизајн.