Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Апликација За Дизајн Играчака 3Д Апликација

ShiftClips

Апликација За Дизајн Играчака 3Д Апликација Апликација Тои Макер СхифтЦлипс ЦАД / ЦАМ је платформа за услугу производа која омогућава проналазачима 10 и више година да стварају и 3Д штампају своје грађевинске играчке. Једноставни ГУИ апликације омогућава корисницима да развијају и уређују обрасце на паметном таблету и одаберу бројне хардверске учвршћиваче или клипове да се интегришу са обрасцима како би генерисали сопствене артикулисане и реконфигурисане играчке. Погодност корисника СхифтЦлипс чини га идеалним образовним алатом за креативни дизајн облика и процесе израде производа.

Име пројекта : ShiftClips, Име дизајнера : Wong Hok Pan, Sam, Име клијента : The Hong Kong Polytechnic University, School of Design.

ShiftClips Апликација За Дизајн Играчака 3Д Апликација

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.