Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Апликација За Дизајн Играчака 3Д Апликација

ShiftClips

Апликација За Дизајн Играчака 3Д Апликација Апликација Тои Макер СхифтЦлипс ЦАД / ЦАМ је платформа за услугу производа која омогућава проналазачима 10 и више година да стварају и 3Д штампају своје грађевинске играчке. Једноставни ГУИ апликације омогућава корисницима да развијају и уређују обрасце на паметном таблету и одаберу бројне хардверске учвршћиваче или клипове да се интегришу са обрасцима како би генерисали сопствене артикулисане и реконфигурисане играчке. Погодност корисника СхифтЦлипс чини га идеалним образовним алатом за креативни дизајн облика и процесе израде производа.

Име пројекта : ShiftClips, Име дизајнера : Wong Hok Pan, Sam, Име клијента : The Hong Kong Polytechnic University, School of Design.

ShiftClips Апликација За Дизајн Играчака 3Д Апликација

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнерски интервју дана

Интервјуи са свјетски познатим дизајнерима.

Прочитајте најновије интервјуе и разговоре о дизајну, креативности и иновацијама између новинара за дизајн и светски познатих дизајнера, уметника и архитеката. Погледајте најновије дизајнерске пројекте и награђиване дизајне познатих дизајнера, уметника, архитеката и иноватора. Откријте нове увиде о креативности, иновацијама, уметности, дизајну и архитектури. Сазнајте о дизајнерским процесима сјајних дизајнера.