Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Модуларни Кауч

Cloche Sofa

Модуларни Кауч Кауч Цлоцхе је тело рада које елемент урбаног живота претвара у објекте без могућности. Може се користити као скулптура, амбијентална светлост или модуларни кауч. Представља еволуцију пејзажа која демонтира утврђене структуралне стандарде и елементе грађевинског материјала и претвара пронађени материјал у софистициран дизајн, премештајући заједнички предмет у смислену амалгам. Овај комад користи предмете који су наџивели оригиналну употребу, одбачени су, поново добијени и обновљени.

Име пројекта : Cloche Sofa, Име дизајнера : Carlo Sampietro, Име клијента : Carlo Sampietro Artist.

Cloche Sofa Модуларни Кауч

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.