Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Модуларни Кауч

Cloche Sofa

Модуларни Кауч Кауч Цлоцхе је тело рада које елемент урбаног живота претвара у објекте без могућности. Може се користити као скулптура, амбијентална светлост или модуларни кауч. Представља еволуцију пејзажа која демонтира утврђене структуралне стандарде и елементе грађевинског материјала и претвара пронађени материјал у софистициран дизајн, премештајући заједнички предмет у смислену амалгам. Овај комад користи предмете који су наџивели оригиналну употребу, одбачени су, поново добијени и обновљени.

Име пројекта : Cloche Sofa, Име дизајнера : Carlo Sampietro, Име клијента : Carlo Sampietro Artist.

Cloche Sofa Модуларни Кауч

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајнер дана

Најбољи светски дизајнери, уметници и архитекте.

Добар дизајн заслужује велико признање. Свакодневно нам је драго што имамо дивне дизајнере који стварају оригиналан и иновативан дизајн, невероватну архитектуру, стилски моду и креативну графику. Данас вам представљамо једног од највећих светских дизајнера. Погледајте данас награђивани дизајнерски портфељ и добијте своју свакодневну инспирацију за дизајн.