Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Тржни Центар

Adagio Townplaza

Тржни Центар На основу стила суседства, дизајн је прилагођен да најбоље служи потребама људи. Замишљен је као добро избалансирано место за породице, тако да сви могу уживати у њему. Има главну површину на којој се већина интеракција одвија током дана на нивоу тла, други спрат дизајниран за здравље, моду и лепоту и трећи спрат са лоунге баром и ресторанима који ће заживети од 14:00 до поноћи. Један главни аспект је да 90% јединица има директан поглед са било којег места. Паркинг је такође оптимизован због тога што су места заузета дању ноћу слободна.

Име пројекта : Adagio Townplaza, Име дизајнера : Adagio Townplaza, Име клијента : HAUS INMOBILIARIA SA.

Adagio Townplaza Тржни Центар

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.