Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Тржни Центар

Adagio Townplaza

Тржни Центар На основу стила суседства, дизајн је прилагођен да најбоље служи потребама људи. Замишљен је као добро избалансирано место за породице, тако да сви могу уживати у њему. Има главну површину на којој се већина интеракција одвија током дана на нивоу тла, други спрат дизајниран за здравље, моду и лепоту и трећи спрат са лоунге баром и ресторанима који ће заживети од 14:00 до поноћи. Један главни аспект је да 90% јединица има директан поглед са било којег места. Паркинг је такође оптимизован због тога што су места заузета дању ноћу слободна.

Име пројекта : Adagio Townplaza, Име дизајнера : Adagio Townplaza, Име клијента : HAUS INMOBILIARIA SA.

Adagio Townplaza Тржни Центар

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајнерски интервју дана

Интервјуи са свјетски познатим дизајнерима.

Прочитајте најновије интервјуе и разговоре о дизајну, креативности и иновацијама између новинара за дизајн и светски познатих дизајнера, уметника и архитеката. Погледајте најновије дизајнерске пројекте и награђиване дизајне познатих дизајнера, уметника, архитеката и иноватора. Откријте нове увиде о креативности, иновацијама, уметности, дизајну и архитектури. Сазнајте о дизајнерским процесима сјајних дизајнера.