Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Висећа Светиљка

Golden cuboids

Висећа Светиљка Златни кубоиди из Гоба направљени су у складу хармонији. Полихедрони, напетост и златни однос заузимају централно место у овом дизајну. лежи у кључу лепоте и неке врсте доследности пронађене у моћи златних кубоида. То вешање учвршћивача функционише на систему ременица. Може потрајати мноштво различитих облика који филтрирају светлосне зраке и зато собу могу да облаче у сенкама, чистим и разноликим линијама. Чистоћа и осветљеност су појачани лакоћом коришћених материјала.

Име пројекта : Golden cuboids, Име дизајнера : Nicolas Brevers,, Име клијента : Gobo.

Golden cuboids Висећа Светиљка

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.