Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Паковање За Мајицу Ограниченог Издања

Sneaker Freaker

Паковање За Мајицу Ограниченог Издања Надахнуте кутијама за пице. Задатак ескјуа био је да штампа ограничену мајицу са илустрацијом која је у почетку направљена за немачки часопис о обући Снеакер Фреакер. Пакет је морао бити приступачан, али хладан, ручно рађен и прилагођен окружењу са личним осећајем. Купили су неколико картонских кутија, врста доступних свуда на вебу и дизајнирали површину са променљивим тонским вредностима и интензивном црвеном бојом како би повећали снагу логотипа. Комбиновање аналогних техника са модерном типографијом и илустрацијама доводи до овог јединственог изгледа.

Име пројекта : Sneaker Freaker, Име дизајнера : eskju · Bretz & Jung, Име клијента : Sneaker Freaker, Germany.

Sneaker Freaker Паковање За Мајицу Ограниченог Издања

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.