Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Лампа

Newmoon

Лампа Невмоон је плафонска светиљка направљена од пуханог стакла, а мале лампице су смештене унутар рупа инспирисаних површином Месеца, са њеним сипкастим рупама, чији је циљ да месечеву светлост доведе у атмосферу куће. Овај привлачни стаклени сензор са закривљеним рубовима рупа даје осећај модерности. Ове рупе светлости својим углом завијања осветљавају се боље и шире. Перформансе и естетска лепота су спојени и такође пружају емоционалну везу између "Невмоона" и људи.

Име пројекта : Newmoon, Име дизајнера : Nima Bavardi, Име клијента : Nima Bvi Design.

Newmoon Лампа

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.