Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Лампа

Newmoon

Лампа Невмоон је плафонска светиљка направљена од пуханог стакла, а мале лампице су смештене унутар рупа инспирисаних површином Месеца, са њеним сипкастим рупама, чији је циљ да месечеву светлост доведе у атмосферу куће. Овај привлачни стаклени сензор са закривљеним рубовима рупа даје осећај модерности. Ове рупе светлости својим углом завијања осветљавају се боље и шире. Перформансе и естетска лепота су спојени и такође пружају емоционалну везу између "Невмоона" и људи.

Име пројекта : Newmoon, Име дизајнера : Nima Bavardi, Име клијента : Nima Bvi Design.

Newmoon Лампа

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.