Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Сат

Slixy

Сат Сат је дизајниран да буде минималистички, а опет елегантан и да поштује традицију сатова својим једноставним рукама, ознакама и заобљеним обликом, истовремено померајући границе употребом боје и сугестивног имена бренда. Пажња је посвећена материјалима и својствима као и дизајну, јер крајњи купац данас то жели - добар дизајн, повољне цене и квалитетни материјали. Сатови садрже кристално стакло од сафирног нехрђајућег челика за кућиште, кварцни покрет који је направила швајцарска компанија Ронда, водоотпорност од 50 ми и кожни ремен у боји како би га довршили.

Име пројекта : Slixy, Име дизајнера : Miroslav Stiburek, Име клијента : SLIXY.

Slixy Сат

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.