Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Сат

Slixy

Сат Сат је дизајниран да буде минималистички, а опет елегантан и да поштује традицију сатова својим једноставним рукама, ознакама и заобљеним обликом, истовремено померајући границе употребом боје и сугестивног имена бренда. Пажња је посвећена материјалима и својствима као и дизајну, јер крајњи купац данас то жели - добар дизајн, повољне цене и квалитетни материјали. Сатови садрже кристално стакло од сафирног нехрђајућег челика за кућиште, кварцни покрет који је направила швајцарска компанија Ронда, водоотпорност од 50 ми и кожни ремен у боји како би га довршили.

Име пројекта : Slixy, Име дизајнера : Miroslav Stiburek, Име клијента : SLIXY.

Slixy Сат

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајнер дана

Најбољи светски дизајнери, уметници и архитекте.

Добар дизајн заслужује велико признање. Свакодневно нам је драго што имамо дивне дизајнере који стварају оригиналан и иновативан дизајн, невероватну архитектуру, стилски моду и креативну графику. Данас вам представљамо једног од највећих светских дизајнера. Погледајте данас награђивани дизајнерски портфељ и добијте своју свакодневну инспирацију за дизајн.