Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Канцеларија

Blossom

Канцеларија Иако је то канцеларијски простор, користи одважну комбинацију различитих материјала, а зелена структура садње даје осећај перспективе током дана. Дизајнер пружа само простор, а виталност простора и даље зависи од власника, користећи снагу природе и јединствени стил дизајнера! Канцеларија више није једна функција, дизајн је разноликији, па ће се користити у великом и отвореном простору за стварање различитих могућности између људи и околине.

Име пројекта : Blossom, Име дизајнера : KAI JEN HSIAO, Име клијента : Dunyue.

Blossom Канцеларија

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.