Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Канцеларијски Блок Стар 40 Година

780 Tianshan Road, Shanghai

Канцеларијски Блок Стар 40 Година У овој згради старој 40 година оригинални елементи попут прозорских оквира и стубишта стубишта чувају се и преиспитују како би бледи трагови времена мирно испричали причу. Клијент се специјализовао за подземне услуге детекције. Филозофија компаније је „виђање невидљивог“, тако да је модеран и минимални централни ходник посебно дизајниран да уредно прикрије просторије, а да суптилно открије своја врата. У целој згради можете видети носталгични амбијент, модерну функционалност и кинески шик који играју како би се очувао и оживео ово историјско место.

Име пројекта : 780 Tianshan Road, Shanghai, Име дизајнера : Lam Wai Ming, Име клијента : Leidi Ltd..

780 Tianshan Road, Shanghai Канцеларијски Блок Стар 40 Година

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнерска легенда дана

Легендарни дизајнери и њихови награђивани радови.

Легенде дизајна су изузетно познати дизајнери који својим светим дизајном чине наш свет бољим местом. Откријте легендарне дизајнере и њихове иновативне дизајне производа, оригинална уметничка дела, креативну архитектуру, изванредне модне дизајне и стратегије дизајна. Уживајте и истражите оригинална дизајнерска дела награђиваних дизајнера, уметника, архитеката, иноватора и брендова широм света. Одушевите креативним дизајном.