Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Канцеларијски Блок Стар 40 Година

780 Tianshan Road, Shanghai

Канцеларијски Блок Стар 40 Година У овој згради старој 40 година оригинални елементи попут прозорских оквира и стубишта стубишта чувају се и преиспитују како би бледи трагови времена мирно испричали причу. Клијент се специјализовао за подземне услуге детекције. Филозофија компаније је „виђање невидљивог“, тако да је модеран и минимални централни ходник посебно дизајниран да уредно прикрије просторије, а да суптилно открије своја врата. У целој згради можете видети носталгични амбијент, модерну функционалност и кинески шик који играју како би се очувао и оживео ово историјско место.

Име пројекта : 780 Tianshan Road, Shanghai, Име дизајнера : Lam Wai Ming, Име клијента : Leidi Ltd..

780 Tianshan Road, Shanghai Канцеларијски Блок Стар 40 Година

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.