Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Канцеларијски Блок Стар 40 Година

780 Tianshan Road, Shanghai

Канцеларијски Блок Стар 40 Година У овој згради старој 40 година оригинални елементи попут прозорских оквира и стубишта стубишта чувају се и преиспитују како би бледи трагови времена мирно испричали причу. Клијент се специјализовао за подземне услуге детекције. Филозофија компаније је „виђање невидљивог“, тако да је модеран и минимални централни ходник посебно дизајниран да уредно прикрије просторије, а да суптилно открије своја врата. У целој згради можете видети носталгични амбијент, модерну функционалност и кинески шик који играју како би се очувао и оживео ово историјско место.

Име пројекта : 780 Tianshan Road, Shanghai, Име дизајнера : Lam Wai Ming, Име клијента : Leidi Ltd..

780 Tianshan Road, Shanghai Канцеларијски Блок Стар 40 Година

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнерски интервју дана

Интервјуи са свјетски познатим дизајнерима.

Прочитајте најновије интервјуе и разговоре о дизајну, креативности и иновацијама између новинара за дизајн и светски познатих дизајнера, уметника и архитеката. Погледајте најновије дизајнерске пројекте и награђиване дизајне познатих дизајнера, уметника, архитеката и иноватора. Откријте нове увиде о креативности, иновацијама, уметности, дизајну и архитектури. Сазнајте о дизајнерским процесима сјајних дизајнера.