Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Мултифункционална Гардероба

Shanghai

Мултифункционална Гардероба „Шангајска“ мултифункционална гардероба. Линијски узорак и лаконски облик дјелују као „украсни зид“, што омогућава да се гардероба схвати као декоративна компонента. „Алл инцлусиве“ систем: укључује места складишта различитог обима; уградбени ноћни ормарићи који су део фронте ормара отвореног и затвореног једним предњим притиском; 2 уграђене ноћне лампе скривене под изузетном волуменом са обе стране кревета. Главни део ормара је направљен од сићушног дрвеног облика. Састоји се од 1500 комада кемпа и 4500 комада белог храста.

Име пројекта : Shanghai, Име дизајнера : Julia Subbotina, Име клијента : Julia Subbotina.

Shanghai Мултифункционална Гардероба

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.