Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Мултифункционална Гардероба

Shanghai

Мултифункционална Гардероба „Шангајска“ мултифункционална гардероба. Линијски узорак и лаконски облик дјелују као „украсни зид“, што омогућава да се гардероба схвати као декоративна компонента. „Алл инцлусиве“ систем: укључује места складишта различитог обима; уградбени ноћни ормарићи који су део фронте ормара отвореног и затвореног једним предњим притиском; 2 уграђене ноћне лампе скривене под изузетном волуменом са обе стране кревета. Главни део ормара је направљен од сићушног дрвеног облика. Састоји се од 1500 комада кемпа и 4500 комада белог храста.

Име пројекта : Shanghai, Име дизајнера : Julia Subbotina, Име клијента : Julia Subbotina.

Shanghai Мултифункционална Гардероба

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски интервју дана

Интервјуи са свјетски познатим дизајнерима.

Прочитајте најновије интервјуе и разговоре о дизајну, креативности и иновацијама између новинара за дизајн и светски познатих дизајнера, уметника и архитеката. Погледајте најновије дизајнерске пројекте и награђиване дизајне познатих дизајнера, уметника, архитеката и иноватора. Откријте нове увиде о креативности, иновацијама, уметности, дизајну и архитектури. Сазнајте о дизајнерским процесима сјајних дизајнера.