Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Мултифункционална Гардероба

Shanghai

Мултифункционална Гардероба „Шангајска“ мултифункционална гардероба. Линијски узорак и лаконски облик дјелују као „украсни зид“, што омогућава да се гардероба схвати као декоративна компонента. „Алл инцлусиве“ систем: укључује места складишта различитог обима; уградбени ноћни ормарићи који су део фронте ормара отвореног и затвореног једним предњим притиском; 2 уграђене ноћне лампе скривене под изузетном волуменом са обе стране кревета. Главни део ормара је направљен од сићушног дрвеног облика. Састоји се од 1500 комада кемпа и 4500 комада белог храста.

Име пројекта : Shanghai, Име дизајнера : Julia Subbotina, Име клијента : Julia Subbotina.

Shanghai Мултифункционална Гардероба

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.