Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Рачунарски Миш

Snowball

Рачунарски Миш Сњежна кугла је дизајнирана да функционише на обрнут начин у вези са конвенционалним коришћењем миша. Уређај има једноставан, али привлачан образац употпуњен јединственом командном јединицом, може се прилагодити и алтернативним опцијама боја и бојама командне јединице, као и различитим функцијама које имају користи од дизајна и принципа рада. Са уграђеним унутрашњим системом који садржи два оптичка трагача, Сновбалл прати стазе у две окомите равни. Ова способност ослобађа употребу, потпуно прилагођавајући корисничко искуство.

Име пројекта : Snowball, Име дизајнера : Hakan Orel, Име клијента : .

Snowball Рачунарски Миш

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.