Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Рачунарски Миш

Snowball

Рачунарски Миш Сњежна кугла је дизајнирана да функционише на обрнут начин у вези са конвенционалним коришћењем миша. Уређај има једноставан, али привлачан образац употпуњен јединственом командном јединицом, може се прилагодити и алтернативним опцијама боја и бојама командне јединице, као и различитим функцијама које имају користи од дизајна и принципа рада. Са уграђеним унутрашњим системом који садржи два оптичка трагача, Сновбалл прати стазе у две окомите равни. Ова способност ослобађа употребу, потпуно прилагођавајући корисничко искуство.

Име пројекта : Snowball, Име дизајнера : Hakan Orel, Име клијента : .

Snowball Рачунарски Миш

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајнерска легенда дана

Легендарни дизајнери и њихови награђивани радови.

Легенде дизајна су изузетно познати дизајнери који својим светим дизајном чине наш свет бољим местом. Откријте легендарне дизајнере и њихове иновативне дизајне производа, оригинална уметничка дела, креативну архитектуру, изванредне модне дизајне и стратегије дизајна. Уживајте и истражите оригинална дизајнерска дела награђиваних дизајнера, уметника, архитеката, иноватора и брендова широм света. Одушевите креативним дизајном.