Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Рачунарски Миш

Snowball

Рачунарски Миш Сњежна кугла је дизајнирана да функционише на обрнут начин у вези са конвенционалним коришћењем миша. Уређај има једноставан, али привлачан образац употпуњен јединственом командном јединицом, може се прилагодити и алтернативним опцијама боја и бојама командне јединице, као и различитим функцијама које имају користи од дизајна и принципа рада. Са уграђеним унутрашњим системом који садржи два оптичка трагача, Сновбалл прати стазе у две окомите равни. Ова способност ослобађа употребу, потпуно прилагођавајући корисничко искуство.

Име пројекта : Snowball, Име дизајнера : Hakan Orel, Име клијента : .

Snowball Рачунарски Миш

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.