Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Висећа Светлост

Prometheus ILight

Висећа Светлост Пројекат биљежи тренутак у којем је Прометеј украо знање од Богова како би га могао подијелити с човјечанством. Дизајниран је да служи као заштитна шкољка. Светлост из сфере је топла јер је само делић. Коцка представља извор, саме Богове и опремљена је траком ЛЕД-ова, који стварају хладну светлост, границу између два нивоа постојања и перцепције.

Име пројекта : Prometheus ILight, Име дизајнера : Ionut Sur, Име клијента : Ionut Sur.

Prometheus ILight Висећа Светлост

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.