Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Висећа Светлост

Prometheus ILight

Висећа Светлост Пројекат биљежи тренутак у којем је Прометеј украо знање од Богова како би га могао подијелити с човјечанством. Дизајниран је да служи као заштитна шкољка. Светлост из сфере је топла јер је само делић. Коцка представља извор, саме Богове и опремљена је траком ЛЕД-ова, који стварају хладну светлост, границу између два нивоа постојања и перцепције.

Име пројекта : Prometheus ILight, Име дизајнера : Ionut Sur, Име клијента : Ionut Sur.

Prometheus ILight Висећа Светлост

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.